Car Rental - ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Η Κασσάνδρα είναι η πρώτη χερσόνησος "πόδι" της Χαλκιδικής και η πιο κοσμοπολίτικη κατά τους θερινούς μήνες. Είναι η χερσόνησος που βρίσκεται πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τις ευρέως γνωστές πανέμορφες παραλίες της, προσφέρει πολλές επιλογές για νυχτερινή ζωή. Η Κασσάνδρα, εξαιτίας της ποικιλομορφίας της, είναι κατάλληλη για πολλά διαφορετικά είδη ταξιδιωτών. Το κλάμπινγκ, τα θαλάσσια σπορ, η πεζοπορία, οι καταδύσεις, το κολύμπι και η επίσκεψη στα αξιοθέατα είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που προσφέρει το μέρος. Επισκεφθείτε την Today rent a car και επιλέξτε το ιδανικό για εσάς αυτοκίνητο από τον σύγχρονο στόλο μας, που θα ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις σας. Θα είμαστε ευτυχείς να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προτείνουμε τόπους και μονοπάτια, που θα δώσουν χρώμα στο ταξίδι σας.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ:

Παραλία Νέας Ποτίδαιας: Μεγάλου μήκους και πολύ δημοφιλής παραλία, με beach bar και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ. Η αμμώδης παραλία είναι καθαρή και έχει βραβευτεί με τη γαλάζια σημαία.

Παραλία Νέας Φώκαιας: Στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής θα βρείτε οργανωμένες αμμώδεις παραλίες, με καθαρά νερά, αλλά και πιο απομονωμένες, σε μικρούς κολπίσκους δίπλα στο λιμάνι της Νέας Φώκαιας. Τυρκουάζ νερά και θέα στον βυζαντινό πύργο ύψους 17 μέτρων θα συνθέσουν μια μοναδική εμπειρία.

Παραλία Αφύτου: Μία μεγάλη μαγευτική παραλία, μήκους 4 χλμ. Λευκή άμμος, δέντρα που φθάνουν το επίπεδο της θάλασσας και κρυστάλλινα καθαρά τυρκουάζ νερά διαμορφώνουν ένα ειδυλλιακό τοπίο. Υπάρχουν κοσμοπολίτικα ατμοσφαιρικά beach bar με ομπρέλες από άχυρο και ένα μικρό γραφικό λιμανάκι, η Πούντα. Οι πιο γνωστές παραλίες στην Άφυτο είναι οι: Βάρκες, Λιόσι, Μουδουνού, Αφύτις, Αριστοτέλης και Δάφνη.

Παραλία Καλλιθέας: Δημοφιλής παραλία, ειδικά για τους νέους. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η λαμπερή λευκή αμμουδιά, τα ρηχά καθαρά νερά και ένας καταπράσινος λόφος στο βάθος. Κάποια από τα πιο διάσημα beach bar της Κασσάνδρας και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ βρίσκονται εδώ.

Παραλία Κρυοπηγής: Πανέμορφη, με εκπληκτική θέα στον κόλπο της Σιθωνίας. Δέντρα που κρέμονται από τους βράχους, ψιλή άμμος και κρυστάλλινα καθαρά νερά διαμορφώνουν ένα μαγευτικό τοπίο. Η παραλία παρέχει επίσης εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ.

Παραλία Νέας Σκιώνης: Οργανωμένη μεγάλη αμμώδης παραλία, με καθαρά νερά. Κοντά στην παραλία στην νοτιοανατολική πλευρά του χωριού υπάρχει μια γραφική μικρή εκκλησία με πλούσια ιστορία (Παναγία Φανερωμένη).

Παραλία Ποσείδι: Είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή παραλία της Κασσάνδρας. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της παραλίας είναι το μήκους 1 χλμ αμμώδες ακρωτήρι, σαν αμμόγλωσσα, που χωρίζει δύο θάλασσες.

Παραλία Φούρκας: Ευρύχωρη, καλυμμένη με λευκή άμμο. Η παραλία φημίζεται για τα ατμοσφαιρικά της ηλιοβασιλέματα.

Παραλία Σίβηρης: Απέραντη, με νερά που βαθαίνουν ομαλά. Ιδανική για οικογένειες.

Παραλία Σάνης: Περιλαμβάνει πολλές μικρές παραλίες με χρυσαφένια αμμουδιά, υπέροχα ηλιοβασιλέματα και πληθώρα εγκαταστάσεων και παροχών.

Παραλίες Πολύχρονο - Χανιώτη: Οι παραλίες του Πολυχρόνου και της Χανιώτης έχουν βραβευτεί με γαλάζιες σημαίες, εξαιτίας της ασφάλειας και της καθαρότητάς τους. Υπάρχουν οργανωμένα beach bar σε διάφορα σημεία, αλλά και πιο ήσυχοι κολπίσκοι, με σιμιγδαλένια άμμο, σμαραγδένια νερά και πεύκα. Η θάλασσα είναι ιδανική για κολύμπι με μάσκα και αναπνευστήρα, και υπάρχουν πολλές εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ.

Παραλία Πευκοχωρίου: Μεγάλη και αμμώδης, συνήθως με πολύ κόσμο κατά τους θερινούς μήνες. Οργανωμένη, με όλα τα είδη εγκαταστάσεων, μπαρ, θαλάσσιων σπορ.

Παραλία Γλαρόκαβου: Η παραλία πήρε το όνομά της από έναν φυσικό κόλπο, ιδανικό για βάρκες. Είναι αμμώδης και τα νερά έχουν ένα μοναδικό γαλάζιο χρώμα εξαιτίας του μικρού βάθους. Ο Γλαρόκαβος είναι γεμάτος πεύκα που φθάνουν το επίπεδο της θάλασσας. Η παραλία τελειώνει δημιουργώντας μια μικρή λιμνοθάλασσα.

Παραλία Χρούσω στο Παλιούρι: Καλά οργανωμένη παραλία, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να περάσετε καλά. Μερικά από τα καλύτερα beach bar της Χαλκιδικής και εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ βρίσκονται εδώ. Είναι αμμώδης με πολύ καθαρά ρηχά νερά. Το πράσινο των δέντρων και το μπλε της θάλασσας διαμορφώνουν ένα γραφικό σκηνικό. Η περιοχή μεταξύ της παραλίας Χρούσω και του Γλαρόκαβου είναι διάσημη για τις δαντελωτές ακρογιαλιές, τα πυκνά πευκοδάση και τις γραφικές παραλίες. Κάποιες όμορφες παραλίες της περιοχής είναι: Η Χρυσή Άμμος, το Αλωνάκι, το Αυλάκι και ο Άγιος Γεώργιος.

Παραλία Κάνιστρο στο Παλιούρι: Η παραλία Κάνιστρο βρίσκεται στη μύτη της χερσονήσου της Κασσάνδρας και έχει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο πέλαγος. Υπάρχει άμμος και μικρά βότσαλα και επίσης beach bar. Η περιοχή δεν είναι πολύ συνωστισμένη από κόσμο ακόμη και κατά την περίοδο αιχμής.