Οποιοσδήποτε είναι κάτοχος έγκυρης άδειας οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες και να έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας (το 25ο για τις κατηγορίες G, VAN) και δεν έχει ξεπεράσει τα 70.

Για να μπορέσει κάποιος να ενοικιάσει ένα όχημα από την Today rent a car θα πρέπει να προσκομίσει τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1. Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο 2. Ευρωπαϊκή ή Διεθνή Άδεια Οδήγησης σε ισχύ για τουλάχιστον 12 μήνες 3. Πιστωτική Κάρτα VISA, Master Card για λόγους εγγύησης.

Είναι ο πιο απλός τρόπος για να εξασφαλισθεί η είσπραξη πιθανόν επιπλέον χρεώσεων που πιθανόν να προκύψουν κατά την διάρκεια ή στο τέλος της μίσθωσης. Τέτοιες χρεώσεις μπορεί να είναι χρονική παράταση της ενοικίασης, προσθήκη επιπλέον οδηγού, αναπλήρωση καυσίμου, πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις, ζημιές, επιπλέον χιλιόμετρο κ.λπ.

Όχι, απαγορεύεται η μεταφορά βαρέων αντικειμένων αλλά και η ρυμούλκηση με τα αυτοκίνητα της "Today rent a car"

Οι κρατήσεις γίνονται ανά κατηγορία αυτοκινήτου. Σε κάθε κατηγορία περιλαμβάνονται διάφορα μοντέλα που όμως έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά (π.χ. κυβισμός, καύσιμο, αριθμός θυρών κ.λπ.). Η "Τoday rent a car" είναι υποχρεωμένη να σας δώσει οποιοδήποτε αυτοκίνητο που ανήκει στην κατηγορία που κάνατε κράτηση και όχι συγκεκριμένο μοντέλο.

Μόνο αν έχει δηλωθεί σαν επιπλέον οδηγός και τα στοιχεία του έχουν καταγραφεί στο μισθωτήριο συμβόλαιο. Αλλιώς, οι ασφαλιστικές καλύψεις δεν ισχύουν. Μέχρι δύο εξουσιοδοτημένοι οδηγοί μπορούν να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά μας.

Αν ο ενοικιαστής οδηγός θέλει να αλλάξει κάποιους όρους κατά την διάρκεια της μίσθωσης (π.χ. ημερομηνία ή τόπο επιστροφής, προσθήκη οδηγού κλπ) θα πρέπει να επικοινωνήσει με την "Τoday rent a car" και να πάρει την έγκρισή της. Κάθε αλλαγή θα επηρεάσει ανάλογα το ποσό της τελικής χρέωσης.

Σε περίπτωση ακύρωσης, εφόσον πραγματοποιηθεί εώς και 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία παραλαβής, δεν υπάρχει κάποια χρέωση.

Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι από την "Τοday rent a car" οδηγοί αυτοκινήτων είναι ασφαλισμένοι με αστική ευθύνη έναντι τρίτων για θάνατο, σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Οι παραπάνω καλύψεις υπόκεινται στους γενικούς όρους του συμβολαίου της "Today rent a car" με την ασφαλιστική της εταιρία. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Γιατί έτσι μειώνεται η έκταση της οικονομικής ευθύνης του ενοικιαστή σε περίπτωση ατυχήματος ή κλοπής. Ρωτήστε μας για τις διαθέσιμες ασφαλιστικές καλύψεις

Όχι δεν μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός Ελληνικών συνόρων με κάποιο από τα οχήματα της "Τοday rent a car".

Η "Τοday rent a car" δύναται να εξυπηρετεί σε όλα τα κύρια σημεία της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης για τις παραδόσεις και παραλαβές των αυτοκινήτων της. Με μικρό επιπλέον κόστος μπορούμε να σας παραδώσουμε το ενοικιαζόμενο όχημά σας στο ξενοδοχείο ή στο σπίτι σας. Μορείτε να επιλέξετε "ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ" στην φόρμα αναζήτησης και να κάνετε την κράτησή σας. Θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό για να μας πείτε την τοποθεσία παράδοσης ή παραλαβής στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Το γραφείο μας λειτουργεί από τις 8:00 έως τις 20:00. Φυσικά μπορείτε να παραδώσετε ή να παραλάβετε το όχημά σας και τις υπόλοιπες ώρες μετά από συνεννόηση.